اود ان استفسر عن سبب شعور ابي بالتعب والارهاق

icon 15 أكتوبر 2020
بابا حاسس أنه دايما همدان وتعبان ومش قادر يعمل اي حاجه ولا قادر يتحرك ويشعر اثناء نومه بتقلصات في عضلاته وتشنج في اصابعه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
الاسباب كثيره ومتنوعه والفحص السريري مهم عليك مراجعة طبيب روماتيزم لاجراء اللازم من تصوير وتحليل للدم وغيره او لتوجيهك للتخصص المعني
الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل
الاسباب كثيره ومتنوعه والفحص السريري مهم عليك مراجعة طبيب روماتيزم لاجراء اللازم من تصوير وتحليل للدم وغيره او لتوجيهك للتخصص المعني