اناباخذ كال ماج وفولتارين لبوس وثيوتاسيدوميليجاوبروفينيد لوجع الرقبة ا

icon 11 مارس 2015
اناباخذ كال ماج وفولتارين لبوس وثيوتاسيدوميليجاوبروفينيد150 لوجع الرقبة الاعصاب الاحسن العلاج الطبيعي ولاامشى على العلاج فترة عندي 21وبرضع كتفي الشمال بيوجع ولوعملت مجهوداتعب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور رافع عبدالقادر العرواني
جراحة العظام والمفاصل
أولاً يبدو ان العلاجات اكثر من اللازم وغير متناسبة مع حالتك انصحك بمراجعه أخصائي العظام وربما عمل صوره شعاعيه وبعدها إجراء اللازم وسلامتك