انا متزوجة وعندى ولدى طفلة بس مشكلتى انى عظامى بتوجعنى من اى حاجة تيجى

icon 2 يناير 2013
السلام عليكم انا متزوجة وعندى 28 سنة ولدى طفلة بس مشكلتى انى عظامى بتوجعنى من اى حاجة تيجى على عليها حتى بنتى عندها3 سنين لما تسند على صدرى عظم سدرى بيوجعنى جامد كل عظمة فى صدرى بتوجعنى جامد يا ترى ده منين

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ربيع روحي صالح
الروماتيزم والمفاصل
من الضروري عمل فحص الغدة الدرقية وفيتامين د ومراجعة جراح عظام