انا عندي خلع متكرر بكتفي اليمين عملت صورة رنين وطبقي محوري حكولي لازم تعملي عمليه شد الاربطه وفيه مي بكتفي وخدران بايدي كلها مش عارفه اعمل العمليه ولاء كتير خايفه ؟

icon 5 يونيو 2015
انا عندي خلع متكرر بكتفي اليمين عملت صورة رنين وطبقي محوري حكولي لازم تعملي عمليه شد الاربطه وفيه مي بكتفي وخدران بايدي كلها مش عارفه اعمل العمليه ولاء كتير خايفه ؟

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائي علاج طبيعي ضياء الاسود
أخصائي علاج طبيعي
جرب بالبداية العلاج الطبيعي لمدة شهر على القليل