انا عندي بروز في نتوء الركبة من سنين وانا دلوقتي وركبتي تالمني كثيرا و

icon 5 مايو 2012
انا عندي بروز في نتوء الركبة من 7 سنين وانا عمري دلوقتي 20 سنة وركبتي تالمني كثيرا ولا يوجد اي وضع راجة لرجلي وكشفت كتير ولكن بدون جدوي

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
يجب الذهاب إلى اختصاصي ، وعمل صورة أشعة لإظهار حجم النتوء، وتقرير العلاج اللازم. يمكن تخفيف الألم بتناول بعض مسكنات الألم اللاستيروئيدية مثل البزوفينومشتقاته أو الديكلوفيناك ومشتقاته.وربما كنت بحاجة للراحة، ولا يمكن تقرير الحالة عن بعد.