كف ايدي بيزرق الاتنين

icon 28 نوفمبر 2020
انا عند التعرض لاقل برد كف ايدي بيزرق جداً الصوره دي كانت ايدي بتفك

الملفات المرفقة:

b6c98868-782b-4412-b5e1-8d4a371b88fc

إجابات الأطباء على السؤال

الاسباب كثيرة و متنوعة فيفضل مراجعة اولا طبيب توعية دموية لاجراء اللازم ممكن تحتاج طبيب روماتيزم لاجراء اللازم او تحويلك للتخصص المعني.

الدكتور مازن اسعد العسيلي
الروماتيزم والمفاصل

الاسباب كثيرة و متنوعة فيفضل مراجعة اولا طبيب توعية دموية لاجراء اللازم ممكن تحتاج طبيب روماتيزم لاجراء اللازم او تحويلك للتخصص المعني.

تعليقات الزائرين

فاطمة  سلطان فاطمة سلطان

يدي من الكاف صار له3شهر تالمني امس صارت تالمني نت الكتاف

icon 27 يناير 2023