الم اعلى الظهر لمنطقه قريبه من الكتفين

icon 12 مايو 2020
الم شبه حاد اعلى ظهر في منطقه قريبه لبين الكتفين بعد شرب ماء كثير بعد السحور خصوصا لو احتبست البول وقت قصير وبيستمر الالم ساعه او اتنين ويخف وعندي 19 سنة

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد محمد سمير عبد السلام
جراحة العظام والمفاصل
لم يتم تحديد مده المشكله الصحيه هل هي من اول شهر رمضان ام انها لفتره اطول.....عموما وجود الالم بالظهر بعد الاكل وامتلاء المعده قد يدل علي التهاب بالحوصله المراريه ينصح بعمل موجات صوتيه علي البطن مع الامتناع عن الزيوت والدهون بكثره