هل اعاني من القولون العصبي

icon 1 يونيو 2020
وجع في الصباح عند الجوع و عدم وجود شهية للأكل وعند الأكل قليلا يختفي الوجع حتى اليوم الموالي في الصباح

إجابات الأطباء على السؤال

د. سعد ابو المعاطي
باطنية
لا دي مش اعراض قولون عصبي بس علي كد وصفك دا الوجع بيرتاح مع الاكل ممكن يكون احتماليه قرحه الاثني عشر
د. سعد ابو المعاطي
باطنية
لا دي مش اعراض قولون عصبي بس علي كد وصفك دا الوجع بيرتاح مع الاكل ممكن يكون احتماليه قرحه الاثني عشر