استفسار عن كورونا او ايه ال عندي مع العلم اني متبرع بالدم من اسبوع

icon 26 يونيو 2020
همدان وهبوط وترجيع واحيانا اسهال وامساك اوقات كده وكده بقالها اسبوع

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد عبدالستار
باطنية
مش لازم كورونا.. دى اكتر مع اعراض الالتهابات المعوية.. الام بالبطن غثيان ترجيع اسهال خمول عام.. سيبروفلوكساسين ٥٠٠ كل ١٢ ساعة بعد الاكل لمدة ٥ ايام. فلاجيل ٥٠٠ كل ٨ساعات بعد الاكل. نيكسيوم ٤٠ قبل الفطور والعشاء مع موتيليوم ١٠ قبل كل وجبة بربع ساعة.