لدى طفل عمره أربع سنوات يعانى من حكة فى القبل و الدبر أجريت له تحاليل بول وبراز و اتضح أنه يعانى من ديدان و كذلك نسبة صديد فى البول أستشرت طبيب أطفال أعطاه جرعة بنداكس وفلاجيل

icon 26 يوليو 2015
لدى طفل عمره أربع سنوات يعانى من حكة فى القبل و الدبر أجريت له تحاليل بول وبراز و اتضح أنه يعانى من ديدان و كذلك نسبة صديد فى البول أستشرت طبيب أطفال أعطاه جرعة بنداكس وفلاجيل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور هشام الوكيل
الجهاز الهضمي والكبد
ينيغى إعطاء مضاد حيوى للصديد الموجود فى تحليل البول .. و يجب استشارة طبيب الأطفال لتحديد المضاد الحيوى المناسب و حساب جرعته طبقا لوزن الطفل

تعليقات الزائرين

زائر زائر

جوزى بيطلع لعاب من فمو كريه الرئحه ايه العلاج ال ياخدو لو سمحت السن ٣١ سنه ....

icon 28 نوفمبر 2021