عندي مشكلة هي دور برد كدا واحتقان مثلا متكرر بيجي كتير و مش عارف اعالج

icon 8 أكتوبر 2022
كل لما اخد اي دواء بطني توجعني والقولون يوجعني من الدواء ايه السبب ....هل عشان القولون بيوجعني مخدش اي دواء يعني طيب انا عندي برد مفرود اعمل ايه

إجابات الأطباء على السؤال

د. رزق صياد سرحان
باطنية
راجع طبيب الأنف والأذن ممكن تكون حساسية و تحتاج نظام معين من العلاج أو ارتجاع بالمرأى ان كانت كل الاعراض التهاب بالحلق فقط