جرثومه معده منذ اسبوعين

icon 7 يونيو 2022
كشفت وظهر عندي جرثومه معده ونسبتها 28٪.44 وكتب لي الدكتور ع علاج كلاسيد 500وفلاجيل500وكنترلوك 20 النهارده اليوم العاشر من العلاج اعاني من الام في العظام والأعصاب وعدم القدره على النوم في الليل ولو ل ساعه وضربات قلب سريعه استطيع سمعها هل ده طبيعي ولا اتوقف عن أخذ العلاج عملت اكوا ع القلب طلع طبيعي

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد الشناق
باطنية
بصراحة الأدوية ما الها علاقة الا دواء الفلاجيل الي باثر على الاعصاب.... ولكن اعملي تخطيط القلب ECG لتاكد من ضربات القلب كم عددها وهل هي منتظمة او لاء ..... دواء كنترلوك يسبب هشاشه عظام على المدى البعيد والطويل من استخدامه ولكن بجميع الأحوال لا يسبب الم في العظم ..... الفلاجيل قد يسبب خدران ونمنمة في الأطراف لانه يؤثر على الأعصاب الطرفية ويسبب prepheral neuropathy ..... فممكن توقفي الفلاجيل .