طفيليات الاميبا ممكن ترجع تاني حتي ولو بان ف التحليل ان مفيش اميبا

icon 13 يونيو 2020
كان عندي إسهال مستمر لمده شهر تقريبا وحللت وطلع عندي اميبا وبعد كدا خت فلاجيل500 واستربتوكين لمده 10 أيام وخفيت الحمدلله وبعد كدا أقعد مثلأ شهر معنديش أسهال تآني وحاليا بقالي اسبوع تعبان من الاسهال ومش عارف ازاي ممكن تكون الأميبا رجعتلي تاني

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد عبد الرزاق احمد
باطنية
نعم الامبيا ممكن ترجع تانى من اى شيء ملوث ولكن ليست هى وحدها مسؤله عن الاسهال