قرر ال ان اعمل منظار للقولون التقرحي ماهي الاجراءت اللي عليه ان اعملها

icon 5 أكتوبر 2015
قرر الدكتور ان اعمل منظار للقولون التقرحي ماهي الاجراءت اللي عليه ان اعملها قبل ما اذهب?وهل سيكون المنظار للقولون التقرحي سفلي ام علوي?انا خايفه جدا من المنظار ارجوكم افيدوني

إجابات الأطباء على السؤال

د. قاسم محمد عمار
الجهاز الهضمي والكبد
تنظير الكولون القرحي يتم بالتخدير ويجب إستعمال مسهل قبل التنظير