استفسار بخصوص منظار المعده

icon 14 أكتوبر 2020
اريد ان اقوم بعمل منظار للمعده وانا حاليا اتناول هذه الادويه ( pepzol - amipride ) هل تؤثر هذه الادويه علي نتيجه المنظار ام لا ؟ وهل يجب ايقاف هذه الادويه بفتره قبل عمل المنظار ام لا ؟ وكم المده المناسبه لايقاف هذه الادويه ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة بسمه حسين الديب
باطنية
لا توقف الأدوية قبل عمل المنظار لا داعي لذلك

تعليقات الزائرين

ش ش

انا عندي ارتجاع ف المرئ من سبع سنين وبتعالج بالأدوية بقالي سنة ونص (بانتوبرازول وباكلوفين) والدكتورة طلبت نعمل منظار استكشافي في المعدة عشان حاسة بألم ف الجزء العلوي من المعدة هل اوقف الدوية اللي باخدها عشان المنظار ولا استمر ومش هيأثر

icon 17 ديسمبر 2022