عندي التهابات في القولون مستمره من حوالي اكثر من شهرين وعملت كل التحال

icon 24 سبتمبر 2022
عندي التهابات في القولون مستمره من حوالي شهرين وعملت كل التحاليل طلعت نسبة قليله من القولون التقرحي ١١٤ والنورمال ١٠٠ واخذت انواع كثيرة من العلاجات لاكن برتاح لبعض الوقت ويرجع تاني التعب الأعراض غثيان ودوخه في الصباح ومغص وعدم الراحه ف الحمام واسهال صباحاً فما العلاج المناسب

إجابات الأطباء على السؤال

اتباع نظام غذائي صحي  وعمل منظار معدة

د. عبدالرحمن عبدالله عبدالحميد
باطنية

اتباع نظام غذائي صحي  وعمل منظار معدة