عندي ارتباك في حركة الجهاز االهضمي وده بيخليني اذهب للحمام بسرعة لاتبول بول ولما بنام بصحي اتبول علي نفسي ومع ذلك اتناول موتيليوم واخذت ليبراكس ومرتحتش وهل ممكن اخد يوريبان

icon 29 يوليو 2016
عندي ارتباك في حركة الجهاز االهضمي وده بيخليني اذهب للحمام بسرعة لاتبول بول ولما بنام بصحي اتبول علي نفسي ومع ذلك اتناول موتيليوم واخذت ليبراكس ومرتحتش وهل ممكن اخد يوريبان

إجابات الأطباء على السؤال

د. وليد يوسف فرح
الجهاز الهضمي والكبد
عليك بمراجعة الطبيب لاجراء الفحص السريري واي فحوصات اضافية بناءا عليه ,