عندى طولى سم وزنى ك جسمى رفيع كله بس بطنى بتعلى بطريقة غبيةوكشفت ملقيت

icon 3 ديسمبر 2017
عندى 27 سنة طولى 155سم وزنى 45 ك جسمى رفيع كله بس بطنى بتعلى بطريقة غبيةوكشفت ملقيتش اى حاجة عضويةوقالو كرش عادى محتاجة كريم تخسيس موضعى فعال ومش مضر ينزل البطن بس ساعدونى بليز

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
لست بحاجة الا الى اختصاصي تغذية لاجراء دراسة اخاً بعين الاعتبار الطول والوزن والعمر وطبيعة النشاطات اليومية لوضع نظام غذائي صحي بالاضافة الى وضع نظام رياضي يحسن وضع الجسم وتوزيع العضل للحصول على شكل جيد لكن الاهم هو التأكد من عدم الاصابة بأي مرض مثل سوء امتصاص او غيره