أنا جسمى رفيع كله بس بطنى بتعلى بطريقة غبية.. كشفت ملقيتش اى حاجة عضوية .. كلهم قالولى كرش عادى..محتاجة كريم تخسيس موضعى عشان انزل منطقة البطن بسسسسس.... ياريت تساعدونى بليززز

icon 3 ديسمبر 2017
أنا جسمى رفيع كله بس بطنى بتعلى بطريقة غبية.. كشفت ملقيتش اى حاجة عضوية .. كلهم قالولى كرش عادى..محتاجة كريم تخسيس موضعى عشان انزل منطقة البطن بسسسسس.... ياريت تساعدونى بليززز

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
لم تذكري العمر والطول والوزن اذ من الضروري معرفة ذلك لوضع برنامج غذائي ورياضي للحصول على مبتغاكي