الم بسيط متنقل فى البطن

icon 9 أكتوبر 2020
احساس بعدم راحة فى البطن او حرقان بسيط و احيانا الم معدة وتجشؤ انا خايف ليكون اى مرض خطير و قلقان و متوتر. انا شاب 25 سنة ممكن تقولولى اعمل لية عشان اطمن انا عملت تحليل براز واشعة تلفزيونية على البطن و مفيش حاجة خطيرة اعمل اية تانى ؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد عبدالستار
باطنية
مافى شئ خطير ان شاء الله. برجاء عمل فحص الميكروب الحلزونى وانزيمات الكبد.. الابتعاد عن الاطعمة الحارة والدهنية والحمضيات وتنظيم الوجبات من حيث العدد والتوقيت والابتعاد عن التوتر العصبى. بداية نيكسيوم ٤٠ قبل الفطار والعشاء مع دوسبتالين ريتارد قبل الفطور والعشاء لمدة اسبوع.