جرثومة المعدة و التهاب المعدة

icon 9 يوليو 2021
عملت منظار معدة وطلع نتيجة الجرثومة سلبية ولكن كان فيه توضيح جنبه ان السبب ممكن يكون surface erosion فرجعت عملت تحليل براز وطلعت ايجابية فا انا مش عارف اصدق مين ولا اعمل تحليل ايه تاني ؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد انس احمد مروان نشواتي
باطنية
الأفضل تحليل جرثومة المعدة باختبار النفس وجود erosion بالمنظار دليل التهاب معدة ،، له فترة من الزمان ،،، انصحك استخدام nexium ٢٠ مغ حبة يوميا لمدة شهرين .

تعليقات الزائرين

زائر زائر

هم منظار المعده يشفي جرثومة المعدة وهل هو خطر اني خايفه كلش من العمليه هل هي بسيطه

icon 30 مارس 2023