عملت عملية استئصال الطحال قبل خمس سنين وحاليا اشعر بحكة في مكان الغرز وخاصة في غرز المعدة ما هو السبب.

icon 20 مارس 2014
عملت عملية استئصال الطحال قبل خمس سنين وحاليا اشعر بحكة في مكان الغرز وخاصة في غرز المعدة ما هو السبب.

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
من الافضل ان يكشف الجراح على مكان العملية لفحص حالة الجرح القديم ولعل مضاد الهيستامين يحل المشكلة لكن من الافضل مراجعة الجراح ليلقي نظرة على المكان