عمرى وزنى كيلو وطولى سماعانى من التهاب فى القولون وانتفاخ فى المعدهعاو

icon 26 أبريل 2018
عمرى 36سنة وزنى 106 كيلو وطولى 178سماعانى من التهاب فى القولون وانتفاخ فى المعدهعاوز اخس ومش عارف

إجابات الأطباء على السؤال

أخصائية علاج طبيعي كريمة عبد الرحمن مرسي
علاج طبيعي
يوجد حوالي 20كيلو زيادة في الوزن يجب التخلص منها عن طريق عمل نظام غذائى متوازن يعتمد على زيادة شرب الماء حوالي 16 كوب ماء يوميا وزيادة الخضروات والفواكه الطازجة في الطعام وتقليل النشويات والسكريات والدهون والمشى ساعة يوميا وشرب شاى اخضر مع الليمون بعد كل وجبه بساعه
الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
خسارة الوزن بالنسبة لك ضرورية . وتحتاج الى ارادة صلبة راجع اختصاصي تغذية لوضع نظام غذاىي ورياضي يتناسب مع طولك ووزنك وعمرك ونشاطاتك اليومية