حماتى جت تحلل فيرس سى اللى هو ب الشريط ظهر فيها الفيروس هى ٧٤ وعملوا ت

icon 18 نوفمبر 2018
حماتى جت تحلل فيرس سى اللى هو ب الشريط ظهر فيها الفيروس هى ٧٤ سنة وعملوا تحليل تانى وجدوه برده بس خامل موصفوش علاج لها ومحستش بأعراض هو كدا برده يبقى معدى لأن اولادى بياكلو ع

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمود نجيب القط
الكلى
فايروس سي لا ينتقل بالمخالطة وانما ينتقل عن طريق الدم فلا تقلق على اولادك أما التأكد من الإصابة فيكون بتحليل PCR