انا عندى محل صابون ومن ى ونص عندى ترجيع مستمروراحت كشفت وقال لى اعمل ت

icon 2 ديسمبر 2014
السلام عليكم انا عندى محل صابون ومن حولى سنة ونص عندى ترجيع مستمروراحت كشفت وقال لى اعمل تحليل دم شامل وعملت التحليل وتطلع مفيش حاجة اليه الانيمامن 8/7وادناعلاج وقال لى خلال اسبوعين الترجيع هرواح وليس لحد دلوقت الترجيع مستمر فاما العمل هل فى علاج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور نسيب الشبلي
جراحة عامة
الموضوع يحتاج لدراسة دموية شاملة بما فيها لطاخة الدم المحيطية وسرعة التثفل والبحث عن النزف الخفي باجراء منظار هضمي علوي وسفلي وخاصة عن ذكر.