التهاب و قرحة المعدة والاثني عشر

icon 18 مارس 2022
أنا عندى الترجيع مستمر عملت الجرثومة مرتين و مش عندى حاجة و عملت سونار على المعدة و مش عندى حاجة و عملت المنظار وطلع عندي التهابات في المعدة والاثني عشر و فتحة الفؤاد و تقرحات وبأخذ علاج بقالى 15يوم و ده العلاجAntodine. INexium.و لسة الترجيع مستمر رغم أكلاتى مسلوقة و خفيفة جدا ولسة الترجيع مستمر.

إجابات الأطباء على السؤال

د. رزق صياد سرحان
باطنية
عليك بتجنب الاكل الساخن عمل فحص نسبة الكالسيوم و هرمون الجاسترين و لكن يلزم إيقاف الأدوية لمد ٣ أيام قبل الفحص و يتم عمل الفحص صايم لمدة ٣ ايام متتالية و ممكن تناول الأدوية المساعدة للقئ مثل الدومبى و الدوجماتيل ٥٠ مج ك قبل النوم