ارتجاع مريء وحصى بالمراره

icon 4 ديسمبر 2022
دكتور انا مرات بعد الاكل بحس الم وسط الصدر مع ثقل وضغط ومرات يجيني الالم بدون سبب كذا للعلم انا شخصوني ب ارتجاع ب المريء وحصوات بالمراره ومعاي امساك وغازات وعسر بالهضم اتمنى الرد

إجابات الأطباء على السؤال

د. عبدالحميد عبدالله
باطنية
دي شكوي واسعة فيها حاجات بسيطة وحاجات خطر محتاجة تستبعد ف محتاجة رسم قلب انزيمات قلب وايكو ع القلب ثم الاستمرار ع العلاج للحموضة وهكذا وادوية المرارة بانتظام تخسيس الوزن لو زايد والرياضة المنتظمة والاغذية الصحية وقد تحتاجين الي تقييم جراحي لعمل استئصال المرارة