الم في المعدة وعدم راحة

icon 7 ديسمبر 2020
انا كنت بعاني بقالي فنرة من الم في المعدة وغازات مكتومة واصوات عالية في بطني وامساك شديد لمدة اسبوعين وخدت ملينات ومعملتش حاجة كشفت اتشخصت قاولون عصبي عملت تحاليل براز طلع عسر هضم وتحليل الغدة طلع عالي نسبيا وتحليل الجرثومة سلبي خت علاج القاولو وارتحت نسبيا بس المضوع رجع تاني اوقوي

الملفات المرفقة:

WhatsApp Image 2020-09-13 at 10.42.11 PM WhatsApp Image 2020-09-11 at 2.50.32 PM

إجابات الأطباء على السؤال

تحتاجى لعرض الفحوصات التى قمت بعملها اولا اشعة تلفزيونبة حديثة للبطن تخليل الغدة الدرقية تحليل براز ESR CRP بعدها نقطع بالتشخيص ومن ثم العلاج شفاكى الله

الدكتور عصام الدين الحارون
باطنية

تحتاجى لعرض الفحوصات التى قمت بعملها اولا اشعة تلفزيونبة حديثة للبطن تخليل الغدة الدرقية تحليل براز ESR CRP بعدها نقطع بالتشخيص ومن ثم العلاج شفاكى الله