انا عندي القولون العصبي وفي المعده كمان عصبيه لما بتنرفز جسمي بيرتعش و

icon 21 أبريل 2018
انا عندي القولون العصبي وفي دكتور المعده كمان عصبيه لما بتنرفز جسمي بيرتعش وراسي بتتهز ده من المعده ولا من حاجه تانيه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد رافت السلاموني
باطنية
ليس لذلك علاقة بالمعدة او القولون الرعشة و هزة الراس تكون عادة من زيادة النشاط السيمباثاوي و هذا يختلف في شدته من شخص لاخر احيانا يكون هناك نوع من الرعشة موروثة ايضا اذا كان الامر يتعبك من الممكن مراجعة طبيب امراض اعصاب لوصف دواء مناسب