انا عملت تحليل جرثومه المعده وحاليا باخد علاج تريو كلار بقالى ايام بس

icon 17 سبتمبر 2018
انا عملت تحليل جرثومه المعده وحاليا باخد علاج تريو كلار بقالى 3 ايام بس مش مستحمله اكمل الاسبوعين لانه بيدوخنى وبحس لما اكل انى هرجع

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فايز بيبي
الجهاز الهضمي والكبد
العلاج يتألف من 3 ادوية كلاريثرومايسين وفلاجيل زاوميبرازول لمدة اسبوعين وبعدها الاستمرار بالاوميبرازول ل 6 اسابيع اخرى وهذا يتطلب الذهاب الى طبيب جهاز هضمي لوضع العلاج المناسب وكمية كل واحد منهم وقيمة كل جرعة