الامساك المزمن لدي المرضعات

icon 17 مارس 2020
انا عامله عمليه شرخ وبواسير من شهرين وعندي امساك علي طول وباخد ملينات كتير زى لاكتيلوز وبرشام بروكاسوفت وبرضو مفيش تحسن وباكل الالياف برضو وبعد التبرز يوجد الم في منطقه الشرج

إجابات الأطباء على السؤال

ممكن يكون الشرخ عادي او ادي لمضاعفات او اي مرض بالشرج اكشفي جراحة علي السرج وقد يكون هو السبب بنسبة كبيرة لانك تتناولي مجموعة من المسهلات القوية

د. عادل راجى
باطنية

ممكن يكون الشرخ عادي او ادي لمضاعفات او اي مرض بالشرج اكشفي جراحة علي السرج وقد يكون هو السبب بنسبة كبيرة لانك تتناولي مجموعة من المسهلات القوية

تعليقات الزائرين

زائر زائر

هل استمرار الاخذ ف ملينات له اضرار الدكتور رفض ان يعمل لي عمليه البواسير بحجه اني لسه انسه وكتب ليا مليان استخدمه ع طول

icon 2 أكتوبر 2022