انا بنتي عنده وعندها قرحه في المعده وعلي طول عندة مغض بعد الاكل ويتاخد

icon 28 مارس 2017
انا بنتي عنده 15 سنه وعندها قرحه في المعده وعلي طول عندة مغض بعد الأكل ويتأخد الدواء بقالها 6ايام موتيليوم و controloc وعلي عنده دواخه وضرابات قلب سريعه بتاخد سرعه الترسيب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ابراهيم محمدى صالح
الجهاز الهضمي والكبد
يجب التوقف عن تناول عقار (موتيليوم) ويمكن استخدام بدائل أكثر أمانا مثل Itopride