هل الغازات تسبب نغزات

icon 28 أغسطس 2020
انا اعاني من متلازمه القولون العصبي واليوم عند استيقاظي شعرت بوجود نغزه في منتصف الصدر فما سببها ؟

إجابات الأطباء على السؤال

من أعراض القولون العصبي أو ارتجاع المرئ راجع طبيبك للفحص والتقييم

د. محمد سعيد رشدي
باطنية

من أعراض القولون العصبي أو ارتجاع المرئ راجع طبيبك للفحص والتقييم

تعليقات الزائرين

Sawsan atef Sawsan atef

انا مش عارفه ده قولون ولا ده اي بس عايزه اعرف انا اعني من الصداع كتير جدا ووجع البطن المفاجء تحت منطقت الصدر واوقات كتير بيجيلي نغزه بتسمع ف ظهري ومش بتجيلي الدوره الشهريه منتظمه خلاص انا انسه وعندي 23 سنه ارجو الرد

icon 17 فبراير 2023