جرثومة المعده وضيق التنفس

icon 14 يوليو 2022
اعاني منذ ثلاث شهور من دوخه وضيق تنفس والم بالقلب وعدم تركيز وعدم شعور بالواقع ولا ارتاح الا عند الاستفراغ ذهبت لطبيب قلبيه وصدريه وعصبيه وكل شي سليم الا ان هناك جرثومه بالمعده والان اخذ العلاج هل هي السبب

الملفات المرفقة:

Screenshot_٢٠٢٢٠٥٣٠-٢٣١١٥١_DualSpace Pro

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد محمد ماريه
باطنية
لو حضرتك عملت تحليل الجرثومة في البراز أو عن طريق النفخ يفضل تاخدي علاج الجرثومة لكن مش كل الأعراض المذكورة سببها الجرثومة ولو استبعدت كل الامراض العضوية غالبا هيكون السبب فيه عامل نفسي ويفضل مراجعة طبيب نفسية

تعليقات الزائرين

ابراهيم عبيد ابراهيم عبيد

انا والله بشهر بنفس الاعراض كلها بدون نقصان دوخة . عدم القدرة على التنفس . تنميل . وجع في الاكتاف . ارهاق شديد . تعكر المزاج. وجع في القلب اعملت كل الفحوصات بين عندي انو في جرثومة معدة وبين انو الكلسترول عالي اشوي والدهنيات كمان

icon 13 مارس 2023