اعانى من صديد فى البراز واميبا المشكله ان من سنين كل كام شهر اعمل تحلي

icon 7 يوليو 2016
اعانى من صديد فى البراز واميبا المشكله ان من 3 سنين كل كام شهر اعمل تحليل النتيجه تكون اميبا صديد طفوليات اعمل مزرعه براز واخود المضاض الحيوى وتروح .احلل بعد كام شهر ترجع تانى

إجابات الأطباء على السؤال

د. قاسم محمد عمار
الجهاز الهضمي والكبد
استمرار الالتهاب يلزم إجراء تنظير كولون لنفي التهاب الكولون القرحي