صداع وغثيان وتعب ورجفة

icon 28 مارس 2022
أشعر من فترة بصداع يصاحبه غثيان ونادرًا قيء كذلك فيه رجفة في الوجه لما ابتسم مثلا ورجفة ف اليدين والجسم واحساس بالدوار وعدم الاتزان وزغللة وصعوبة في النوم الأعراض لها حوالي الشهر الان وكانت رقبتي متورمة قليلا وراجعت دطتور قال أنه التهاب فالغدد منتفخة واعطاني مضاد حيوي وراح التورم والاعراض ما راحت

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمود صفوت نجم
باطنية
الاعراض غالبا كلها مرتبطه بعدوى قيروسيه لو مفيش ارتفاع في درجه الحراره ، ممكن تستعملي بارسيتامول لمده ٥ ايام مع الشرب بكميات كويسه