غثيان مستمر ومفيش طعام بيستمر في معدتي ر

icon 14 مارس 2020
اشعر بغثيان مستمر وبعدةما اكل ارجع كل اللي في معدتي عملت تحليل دم شامل وبراز وبول وبكتريا حلزوني كله كويس ماعدا نسبة صغيرة في البول ونسبه كرات لدم البيضاء اعلي بنسبة صغيرة مشكلتي الغثيان والارجاع الطعام

إجابات الأطباء على السؤال

لابد من كشف اكلينيكي وحسب كلامك قد يكون هناك ارتجاع بالمريء من المعدة.. وعليه لابد من عمل منظار..

د. عادل راجى
باطنية

لابد من كشف اكلينيكي وحسب كلامك قد يكون هناك ارتجاع بالمريء من المعدة.. وعليه لابد من عمل منظار..