ابنى يعانى من مرحله اوليه من السيلياك ووقفت كل حاجه فيها جلوتين من ايا

icon 18 يونيو 2017
ابنى يعانى من مرحله اوليه من السيلياك ووقفت كل حاجه فيها جلوتين من 4 ايام ولسه مفيش زياده ف الوزن امتى هحس بزياده ف الوزن وهل العصائر المعلبه تحتوى على جلوتين ام لا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور د نزيه نخلة
الجهاز الهضمي والكبد
تمت الاجابة عن هذا السؤال. اما العصائر فتختلف في وجود الجلوتين فيها. بجب قراءة المحتويات اكل عصير او شراب او طعام.