التهام المفاصل و العظام و سرعة التهاب الجهاز التنفسي

icon 12 يونيو 2022
عندي سرعة ترسب الدم في الساعة الاولي75 الساعة الثانية 109 و نسبة crp postive 8,1 المعمل كاتب النورمال لحد 6 وعملت تحليل غدد ليمفاوية طلع48% بحسب المعمل اعلي نسبة للنورمال 40% فهل النسب دي فيها خطر علي صحتي علما بإني تم استئصال اللوز ليا من 11 سنة بسبب ارتفاع سرعة الترسيب ايضا وقتها

إجابات الأطباء على السؤال

د. خليل زيان
صدرية
عليك الكشف عند طبيبك. يمكن ان يكون دليل على تورم للغدد الامفاوية. او مرض التهاب اخر...