بنتى عندها شهور وبترضع صناعى بدات اطعمها زبادى وسيريلاك بس قطعت الرضاع

icon 6 أغسطس 2015
بنتى عندها 7 شهور وبترضع صناعى بدأت اطعمها زبادى وسيريلاك بس قطعت الرضاعه خالص ومش عايزه غير زبادى بس..قطعت عنها الاكل عشان ترجع للرضاعه بس مش راضيه ترضع خالص

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد بكور
طب أطفال
الزبادي لا يكفي لأن فيه نصف الحريرات الموجودة في الحليب الكامل و بالتالي لا تلبي احتياجات الطفل من الطاقة اصبري عليها و ان شاء الله تعالى تعود للرضاعة
الدكتور عبد الرحمن حسن الدهيبي
طب أطفال
حاولي قليﻻ ومن الصعب الرجوع الي رضاعة الطبيعيه