مراره فم وزيادة لعاب

icon 22 يناير 2023
السلام عليكم. من فتره حوال 15يوم عندي مراره في الفم وزيادة شديده في افراز لعاب بس مش بتبقى موجوده طول اليوم يعني اوقات ابقى كده واوقات ببقى طبيعي

إجابات الأطباء على السؤال

د. ايناس عدنان تللو
طب اسنان
هل انت مدخن هل يوجد التهاب لثه ونزف احيانا من اللثه ففي كلا الحالتين ممكن ان تحدث مرار في الفم استعمل المضامض الفمويه لانعاش رائحه وطعم الفم وكثره اللعاب عرض صحي وغير ضار لانه بساعد على الوقايه من التسوس