مساء الخير عندي درس مخروم بقالو فتره و في وجع لا يحتمل و خدي وارم

icon 11 يوليو 2020
انا عندي درس مخروم بقالو فتره و في وجع لا يحتمل مش عارف انام ولا اكل اخدت مصاد حيوي ريحني فتره بس دلوقتي لا انا عندي ورم في خدي و مش قادر اجز علي سناني.

إجابات الأطباء على السؤال

د. هناء فوزى
طب اسنان
طالما عمل ورم فى الخد يبقا التسوس وصل للعصب و لازم تكمل جرعة المضاد الحيوي مينفعش تبطله قبل ما تخلص الكورس يجب الذهاب لاقرب عيادة طبيب أسنان بعد انتهاء المضاد الحيوي فورا لحشو العصب. لايمكنك التأجيل حتى لا يعاودك الورم والألم مره اخرى