ممكن استخدم الفلورايد او الفارنيش للسن المبرود لاجل تخفيف اللم من upper central incsor

icon 14 يناير 2016
ممكن استخدم الفلورايد او الفارنيش للسن المبرود لاجل تخفيف اللم من upper central incsor

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور الصديق الهادي
طب اسنان
يمكن استخدام الفارنش للسن المبرود الذي يعمل على سد القنوات الموجودة في طبقة العاج وهى المسؤولة على توصيل الإحساس إلى عصب السن .

تعليقات الزائرين

Nadine Tarek Nadine Tarek

دكتور انا عملت فينيرز ومكنتش اعرف ان الدكتور هيبرد ونفسيتي باظت لما عرفت انه برد بس قالي انو مبردش كتير وبيرجع بطبقه الفالوريد هل دا صحيح؟

icon 8 مايو 2023