قص للثه جراحيا لتطويل الاسنان

icon 22 يونيو 2023
لو سمحت انا عملت عمليه قص للثه جراحيا و في خيط من اللي ملفوف على الضرس بقا سايب شوية ، هل ممكن العملية تفشل؟ عملاها من يومين

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد الاحمد
طب اسنان
اهلا وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته ليس من الضرورة مادام بقية الخيوط شادة اللثة للاعلى ...لو امكن مراجع نفس الطبيب بالتوفيق د.محمد الاحمد A clinic - Riyadh - Saudi Arabia tictok account / @ma.dds1instag/ Dr.mohammadalahmad