السلام عليكم كيف انظف

icon 30 يوليو 2022
كيف انظف مثبت المتحرك الشفاف بعد إزالة التقويم ؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمد سامر شخاشيرو
جراحة الفك والأسنان
بامكانك تنظيف أي جهاز فموي متحرك بعد نزعه بالفرشاة ومعجون الأسنان وبامكانك بعدها نقعه بأي مطهر فموي مدة ٥ دقائق ومن ثم ارتداؤده مجددا نظيفا مطهرا.

تعليقات الزائرين

زائر زائر

دكتور انا حطيت تقويم فتره وبعد ما شلتو باسبوع في فرق بسيط بين السنتين اللي من قدام بعدها بفتره لقيت مكان الضروس اللي خلعتها وكنت بقفل مكانها بيفتح تاني هل المثبت ممكن يعالجهم هو مثبت متحرك

icon 13 سبتمبر 2022