الم في اللثه مزمن وقالو لي محتمل صديد وخلع الضرس ولازال الالم مستمر

icon 22 مارس 2021
قبل فتره التهبت اللثه ورحت لدكتور وقال عندي صديد وخلع الضرس وقامت عليا في الجهه التانيه ورحت عند دكتور تاني قالت مافي صديد بس تعب في العظام حتى مكان الخلع ماالتئم

إجابات الأطباء على السؤال

د. حسام حسن عبد الرحمن
طب اسنان
السلام عليكم لابد من متابعة الطبيب حتي يقوم بفحص مكان الخلع و عمل الاشعات الازمه و يقوم بوصف العلاج