في مرحله المثبت الدكتور ركبلي الثابت بس المثبت في الفك السفلي فقط بيقع كل ما بيتركب يقعديومين ويقع قالي نستخدم بداله مثبت متحرك لتحت هل ده صح واسباب انه بيقع؟ لاني افضل الثابت

icon 2 مايو 2019
في مرحله المثبت الدكتور ركبلي الثابت بس المثبت في الفك السفلي فقط بيقع كل ما بيتركب يقعديومين ويقع قالي نستخدم بداله مثبت متحرك لتحت هل ده صح واسباب انه بيقع؟ لاني افضل الثابت

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد زيد الناعمي
طب اسنان
السبب هو اما مادة الالصاق،او شكل الاسنان التشريحي لا يسمح بتثبين سلك تثبيت عليها من الداخل التثبيت المتحرك هو حل افضل في هذه الحالة