ظهر لي بقع غامقه في اعلي الفم

icon 30 أغسطس 2023
ظهر لي البقع بالشكل ده في اعلي الفم و عامله لي صداع بالنصف الايمن من الراس شديد جدا و عدم القدره علي تحمل بلع الاكل او الشرب ياتري ايه سببها و ايه تشخصيها واخد ايه عشان احلها

الملفات المرفقة:

IMG_0184

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حاتم البيطار
طب اسنان
اري مشكلة في الحلق ربما هي التي تسترعي الانتباهويجب فحصك اكلينيكياواذا استدعي الامر استشار ي تخصص امراض فم يكون افضلموضوع الصداع معتقدش له علاقة بالاعراض اللى ذكرتهايجب اخذ التاريح المرضي بشكل افضلمعرفة سبب الصداع لانه عرض وليس مرض