ماهو سبب التورم في اللثة

icon 20 فبراير 2021
مساء الخير لو سمحت انا عندي انتفاخ في اللثة العلوية في الفم من ناحية الشمال ومفيش ضرس في المنطقة دي والانتفاخ ده بقاله حوالي اسبوع ده سببه ايه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتورة نهروان بركات
طب اسنان
مرحبا ارجح بشده ان يكون هناك تسوس بين الاسنان اما اذا لم يكن هناك ضرس و تم قلعه سابقا فربما يكون هناك قطعه من عظمة الفك يجب ازالتها و هو اجراء بسبط و بكل الحالات يلزم زيارة الطبيب لعمل اشعه و الاطلاع على السبب