تورم اللثه بعد سنه من خلع الضرس

icon 3 أغسطس 2023
انا كان عندي ضرسين في سقف البوق وتم خلعهم من سنه في ضرس مكانه لم الحمدلله والضرس التاني لحد الان ملمش مكانه ويوجد تورم لين وبيخرج منه دم ده عباره عن ايه وعلاجه ايه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد الرحمن عرفة
طب اسنان
لا يمكن الجزم دون صورة شعاعية.لو كان هناك خراج جرثومي فإعطاء صادات حيوية سيخفف من ذلك. أما لو كان هناك كيس حبيبي صغير وآفة تحت السن فينبغي تجريفها أولاً.